avatar
   
Bladen

‘Kanye gaat tegen moeder Kim in’

LOS ANGELES – Kanye West kan het goed vinden met de familie van zijn liefje Kim Kardashian, maar dat wil niet zeggen dat de rapper alles doet wat ze willen. RadarOnline meldt dat hij bijvoorbeeld geen zin had om het huis te kopen dat de moeder van Kim, Kris Jenner, voor hem had uitgezocht.

Kanye moest er namelijk niet aan denken om vlak bij Kris te wonen. Volgens een bron zou de rapper bang zijn dat ze dan helemaal geen privacy meer zouden hebben. Daarom besloten hij en Kim een ander huis te kopen. Maar dat viel niet in goede aarde bij Kris. "Ze wil heel graag in de buurt zijn van haar zwangere dochter. Daarom had ze een huis voor Kim en Kanye uitgezocht. Ze wil Kim namelijk zo vaak kunnen opzoeken als mogelijk", aldus een ingewijde.

"Ze stelde zelfs voor dat ze haar eigen sleutel zou hebben. Maar dat wilde Kanye niet. Daarom zei hij tegen Kim dat hij niet in de buurt van haar moeder wil wonen", gaat de bron verder.

Eerder werd al bekend dat de rapper en zijn vriendin een huis, ter waarde van 8,4 miljoen euro, hebben gekocht in Bel Air. Ze worden zo buren van Jennifer Aniston, Chris Paul en Joe Francis.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.